Berouwbaar

Jouw verdriet mag er zijn bij Berouwbaar!

Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn om te maken te hebben met verlies in of rondom de zwangerschap. Het kan zijn dat je je verdriet niet goed kunt plaatsen en dat je alleen maar pijn, leegte of wanhoop ervaart. Binnen Berouwbaar bied ik een persoonlijke benadering en een veilige omgeving waarin je jouw verhaal kunt delen en je gevoelens kunt omarmen. Ongeacht wat je doormaakt, weet dat jouw verdriet er mag zijn. Samen ontdekken we hoe je kunt omgaan met je emoties en hoe je een weg kunt vinden naar herstel en verwerking. Je bent van harte welkom bij Berouwbaar.

Je bent heel welkom!

Herken je deze gevoelens?

Weinig energie
Je voelt je vaak moe en hebt weinig energie.

Onzekerheid
Je hebt geen vertrouwen meer in je lichaam en voelt je onzeker.

Zoektocht
Je wilt graag een manier vinden om het verlies een plek te
geven in je leven die bij jou past.

Onbegrip
Je voelt je niet altijd begrepen door je omgeving.

Minder functioneren
Je functioneert minder goed in het dagelijks leven.

Expertise in rouw­verwerking bij hoogbegaafden

Rouw en verliesverwerking is een complex proces dat voor hoogbegaafden vaak nog extra uitdagend kan zijn. Vanwege hun sterke metacognitieve vaardigheden en rijke emotionele belevingswereld kunnen hoogbegaafden specifieke ondersteuning nodig hebben bij het omgaan met rouw en verlies. Bij Berouwbaar kun je terecht voor begeleiding op maat, afgestemd op jouw specifieke behoeften en vraagstukken. Samen kijken we naar de complexe emoties en existentiële vraagstukken die bij rouw en verliesverwerking komen kijken en werken we aan het vinden van jouw persoonlijke weg naar herstel.

Sijke Kok van Berouwbaar

Voel je welkom! Of het verlies recent of langer geleden is, voel je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek om te kijken wat Berouwbaar voor jou en eventueel je partner kan betekenen!