Berouwbaar

Vanaf vandaag ben je hartelijk welkom in mijn praktijk!

Als ervaringsdeskundige begrijp ik als geen ander hoe eenzaam en overweldigend het verlies van een kindje kan zijn. Daarom wil ik mijn kennis en expertise inzetten om anderen te helpen tijdens deze moeilijke tijd. Ik zie er naar uit om vrouwen en hun partners te mogen ondersteunen bij het verwerken van hun verlies en om hen te begeleiden in het vinden van een manier om verder te gaan. Ik wil een warme en veilige omgeving creëren waarin ouders zich gehoord en begrepen voelen. 

Vandaag is een bijzondere dag voor mij,
want mijn website is online en mijn praktijk geopend!

Sijke Kok, Berouwbaar

Als je op zoek bent naar steun en begeleiding na het verlies van een kindje tijdens de zwangerschap, neem dan gerust contact met mij op. Ik sta klaar om je te helpen en je te begeleiden bij het vinden van een weg door deze moeilijke tijd.

Een warme groet,
Sijke Kok