Berouwbaar

Persoonlijke begeleiding in vijf stappen

Ontdek hoe het 5-stappen programma al veel vrouwen en stellen heeft geholpen bij het omgaan met hun verlies. Het programma kan in één dagdeel of in meerdere sessies worden doorlopen, afhankelijk van wat voor jou het beste werkt. Na afloop van het programma bied ik nog twee coachgesprekken aan voor verdere ondersteuning.

Kennismaking
Wanneer je contact met mij opneemt, plannen we een kennismaking. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw behoeften en vragen. We kijken naar jouw persoonlijke omstandigheden en wat je verwacht van de begeleiding. Samen onderzoeken we waar je tegenaan loopt en hoe ik je kan ondersteunen. Dit gesprek is vrijblijvend en geeft je de mogelijkheid om te bepalen of mijn begeleiding bij jou past.

Intake
Zodra je ervoor kiest om deel te nemen aan dit traject, stuur ik je een intakeformulier toe. Hiermee kan ik jou en eventueel je partner beter leren kennen en het begeleidingstraject afstemmen op jullie persoonlijke situatie. Vervolgens plannen we samen de afspraken in.

Christelijke identiteit

Het Woord van God is het uitgangspunt voor mijn persoonlijk leven en voor mijn rol als hulpverlener. Tegelijkertijd is het voor mij belangrijk dat iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt bij mij, ongeacht hun achtergrond of overtuiging. Mijn doel is om samen met jou en eventueel je partner stil te staan bij je gevoelens en je te helpen bij het verwerken van verlieservaringen, zodat er een nieuwe balans kan ontstaan. Mijn benadering is open, persoonlijk en met oprechte interesse.

Hoogbegaafdheid

Binnen mijn praktijk is er tijd en aandacht voor dit thema. Als hoogbegaafde kun je sterk metacognitief ingesteld zijn en beschikken over een zeer rijke emotionele belevingswereld. Ook bij hoogbegaafde kinderen is dit al sterk waar te nemen. Complexe emoties spelen dan ook een grote rol in de beleving van rouw en rouwverwerking. In een situatie waarin sprake is van rouw en verlies, kan dit soms gevoelens van eenzaamheid geven en het gevoel dat je niet begrepen wordt. Ik help je graag bij het vinden van begrip en steun.

Werkgevers

Verlies in en rond de zwangerschap komt vaak voor en kan leiden tot problemen op het werk, zoals concentratieproblemen of langdurige uitval. Als werkgever kun je hierin een belangrijke rol spelen door je collega te verwijzen naar een gespecialiseerde hulpverlener. Ik ben gecertificeerd als coach door Miskraambegeleiding Nederland en werk met het 5-stappenprogramma ‘Krachtig herstellen van je verlies in de zwangerschap’. Dit effectieve programma is speciaal ontwikkeld voor het krachtig herstellen bij verlies in de zwangerschap. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Zorgprofessionals

Als zorgprofessional begrijp je hoe belangrijk het is om vrouwen met verlieservaringen de juiste zorg en ondersteuning te bieden. Deze ervaring(en) kunnen een diepe impact hebben op hun fysieke en emotionele welzijn. In mijn praktijk bied ik professionele en persoonlijke begeleiding, waarbij ik aandacht heb voor de individuele situatie van de vrouw en haar omgeving. Bij Berouwbaar vinden zij niet alleen gerichte begeleiding, maar ook een veilige en professionele omgeving waarin ze zich geborgen kunnen voelen.

Wat kan het opleveren?

Berouwbaar biedt een effectief programma dat zich richt op het krachtig herstellen bij verlies in de zwangerschap. Dit waardevolle programma heeft al vele vrouwen en hun partners geholpen bij het verwerken van hun verdriet.

Naast het programma is er binnen de praktijk ook aandacht voor hoogbegaafdheid. Herken jij je in gevoelens van onbegrip of eenzaamheid hierin, of merk je dat je kinderen anders reageren dan verwacht? Bij Berouwbaar ben je van harte welkom om te praten over jouw ervaringen en zo de juiste begeleiding te krijgen.

Je ervaart meer rust door professionele begeleiding bij het verwerken van je verlies.

Naast het verdriet is er ook ruimte om liefde en dankbaarheid te voelen voor het kindje dat er kort was.

Je leert omgaan met je verlies en kunt ook weer genieten van mooie momenten.

Je krijgt ruimte voor je verdriet en kunt deze een plek geven.

Door het verwerken van je verlies krijg je meer energie om er te zijn voor jezelf, je gezin en omgeving.

Je voelt begrip en (h)erkenning voor de complexe emoties die je ervaart bij hoogbegaafdheid.

Sijke Kok van Berouwbaar

Voel je welkom! Of het verlies recent of langer geleden is, voel je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek om te kijken wat Berouwbaar voor jou en eventueel je partner kan betekenen!